INFORMATIE GROEPSBEZOEK

Plan uw bezoek met een groep

In het Dordrechts Museum is een uitgebreid interactief, educatief programma beschikbaar voor bezoekers van alle leeftijden. Wilt u met uw klas naar het museum onder begeleiding van een museumdocent? Of plant u een bedrijfs- of familie-uitje? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen! We behandelen uw vragen tijdens kantooruren.

CONTACT

+31(0)78 7705217 (tijdens kantooruren)
acm.schuurmans@dordrecht.nl 

BEZOEKADRES

Museumstraat 40
3311 XP Dordrecht

POSTADRES

Museumstraat 32
3311 XP Dordrecht

PRAKTISCH

Aanmelden voor groepen is tot drie weken van tevoren mogelijk (aanmelden kunt u op werkdagen doen via de contactgegevens hierboven vermeld).

Per rondleiding / workshop is er plaats voor maximaal vijftien deelnemers. Bij meer personen wordt de groep gesplitst, gezien het interactieve karakter van de rondleidingen. Bovendien kan in kleinere groepen iedereen de rondleider goed volgen. Info rondleidingen.

Zorg bij schoolbezoek voor voldoende begeleiding, tenminste één begeleider per zeven leerlingen in het primair onderwijs en per 15 leerlingen in het voortgezet onderwijs. Bij bepaalde programma’s vragen wij u meer assistentie mee te nemen. Deze informatie vindt u bij het betreffende programma. Ook voor groepen en scholen gelden onze huisregels. Zorg dat iedereen in de groep hiervan op de hoogte is.

ENTREE

Groepen >10 personen: €13,- pp
(Deze korting telt bij >10 personen die de reguliere toegangsprijs betalen.)

BETALING

Rondleiding- en entreekosten kunnen op onderstaande wijzen worden betaald. Graag horen we van tevoren hoe u wilt betalen, dan kunnen de baliemedewerkers daar rekening mee houden.

  • contant aan de kassa
  • op rekening
  • betalen met de cultuurkaart (alleen voortgezet onderwijs)

ZELFSTANDIG GROEPSBEZOEK

Wilt u als docent het museum zelfstandig met uw klas of groep bezoeken? Dat kan. Houd er wel rekening mee dat bezoek met een groep ook van tevoren moet worden aangemeld. Bij grote drukte kunnen niet-aangemelde groepen het museum soms helaas niet bezoeken.

Sluit het Verborgen Museum