Art & Dining

Genieten van eten & drinken midden in het museum
IMG_0277

Lunch & diner

Art & Dining is een sfeervol restaurant waar je de hele dag terecht kunt voor gerechten van de kleine of grote kaart,een drankje of een arrangement. Het restaurant is gevestigd in het museum, een museumbezoek is echter niet verplicht. Art & Dining is ook buiten museumtijden geopend.

Genieten van eten en drinken in het Dordrechts Museum

Basic de Luxe

Genieten staat centraal. In combinatie met een museumbezoek, lezing, of zakelijke afspraak (free wifi), maar ook om gezellig te borrelen. ‘Basic de luxe’ is het (h)eerlijke concept dat Art & Dining in de keuken hanteert. Alles biologisch en vol van smaak. Gerechten gemaakt met passie, geserveerd met passie.

serre in museumtuin Dordrechts Museum

Tuin & serre

In de serre met uitzicht op de prachtige museumtuin kun je genieten van een kopje koffie of lunch. In de wijnbar organiseert Art & Dining met enige regelmaat bijzondere activiteiten zoals wijn-spijs proeverijen.

HKf.-6

Groepen

Art & Dining verzorgt ook de verhuur van De Zaal, De Wijnbar en De Salon in het Dordrechts Museum die uitermate geschikt zijn voor besloten partijen zoals een feest, receptie, vergadering of congres.  Neem contact (tel. +31 (0)78 632 9100) met ons op om vrijblijvend de mogelijkheden te bespreken.

museumwinkel Dordrechts Museum

Museumwinkel

Hét adres voor originele cadeaus
IMG_0318

Cadeaus

De winkel van het Dordrechts Museum biedt een ruim assortiment designproducten en cadeau-artikelen voor iedere smaak. De winkel is ook zonder entreekaartje te bezoeken.

IMG_0334

Eigen signature

Blikvangers in de winkel zijn de producten waar Gezicht op Dordrecht van Jan van Goyen en De adem van de slak van Pierre Alechinsky op zijn afgebeeld. Deze worden exclusief in het Dordrechts Museum verkocht.

detail in museumwinkel Dordrechts Museum

Design

In de museumwinkel vind je mooie designproducten, zoals horloges, sieraden en vazen. Ook kun je er terecht voor het werk van lokale en regionale ontwerpers en kunstenaars.

detail boekenkast Dordrechts Museum

Boeken & kaarten

Natuurlijk ontbreken kunstboeken en -kaarten niet in de winkelcollectie. Mooie aandenkens aan uw museumbezoek, om thuis nog eens mee na te genieten.

 

Sluit het Verborgen Museum