Cadeauwinkel & Restaurant

Cadeaus, (h)eerlijk eten & drinken

Wij zijn trots op onze toegankelijke en gezellige museumwinkel. Er is een ruim assortiment aan kunstboeken, vanaf 7,50. Voor exclusieve cadeaus, maar ook voor een aardigheidje, een mooie herinnering aan de tentoonstelling of een prachtige kunstkaart kunt u hier terecht. Ook zonder museumentreekaart kunt u in de winkel terecht.

Lunch & diner

Art & Dining is een sfeervol restaurant waar u terecht kunt voor gerechten voor koffie en gebak, lunch, een borrel of een arrangement.

Vanwege de aangescherpte coronamaatregelen is het Museumrestaurant tijdelijk gesloten.

Genieten van eten en drinken in het Dordrechts Museum

Basic de Luxe

Genieten staat centraal. In combinatie met een museumbezoek, lezing, of zakelijke afspraak (free wifi), maar ook om gezellig te borrelen. ‘Basic de luxe’ is het (h)eerlijke concept dat Art & Dining in de keuken hanteert. Alles biologisch en vol van smaak. Gerechten gemaakt met passie, geserveerd met passie.

serre in museumtuin Dordrechts Museum

Tuin & serre

In de serre met uitzicht op de prachtige museumtuin kunt u genieten van uw koffie of lunch. In de wijnbar organiseert Art & Dining met regelmaat bijzondere activiteiten zoals wijn-spijs proeverijen.

Zaalverhuur

Art & Dining verzorgt ook de verhuur van De Zaal, De Wijnbar en De Salon in het Dordrechts Museum die uitermate geschikt zijn voor besloten partijen zoals een feest, receptie, vergadering of congres.  Neem contact (tel. +31 (0)78 632 9100) met ons op om vrijblijvend de mogelijkheden te bespreken.

Sluit het Verborgen Museum