ART & DINING 

logo art & dining
Dé ontmoetingsplaats van Dordt

In Art & Dining kom je met vrienden bijeen om te genieten van eten en drinken. Deze toplocatie biedt een ontspannen ambiance en een authentiek internationale keuken.

Het sfeervolle restaurant middenin het Dordrechts Museum is modern en warm ingericht. In het restaurant wordt een wisselende selectie kunstwerken uit de museumcollectie tentoongesteld.

Genieten staat centraal bij restaurant Art & Dining, in combinatie met een museumbezoek, lezing, concert of zakelijke afspraak (free wifi), maar ook om gezellig te borrelen of te netwerken.
‘Basic de luxe’ is het (h)eerlijke nieuwe concept dat Art & Dining hanteert. Het restaurant serveert ambachtelijk boerenbrood met dagverse producten, huisgemaakt gebak en aan de buffettafel het smaakpalet ‘Turning Table’. Alles biologisch en vol van smaak. Gerechten gemaakt met passie, geserveerd met passie.

Art & Dining organiseert met enige regelmaat bijzondere activiteiten zoals het Zondag Relax Arrangement en Wijn-spijs proeverijen.

Restaurant Art & Dining heeft een eigen entree aan de Museumstraat en ook buiten de openingstijden van het museum zijn gasten welkom voor een kopje koffie, lunch of diner.
Het restaurant biedt plaats aan 90 personen. De serre met uitzicht op de prachtige museumtuin is geschikt voor nog eens 30 personen.

Het restaurant en de wijnbar kunnen gereserveerd worden voor een familie- of bedrijfsfeest of een feestelijke high tea. Art & Dining beschikt daarnaast over een prachtige zaal met uitgebreide (audiovisuele) voorzieningen die een seminar, receptie, vergadering of congres tot een succes zullen maken.

Dit alles in de inspirerende omgeving van het Dordrechts Museum, dé nieuwe hotspot in Hollands oudste Stad.

Reserveer

Als je vragen hebt, kun je contact opnemen met Art & Dining Sales en Reserveringen, bereikbaar van maandag tot en met zaterdag van 09.00 - 17.00 uur via telefoonnummer +31(0)78 632 91 00 of het contactformulier.

Gerelateerd

pagina

zaalverhuur

pagina

informatie