Bij de tentoonstelling Kiss my soul (over liefde in hedendaagse kunst) is een gratis digitale CKV-les beschikbaar, die op ons LessonUp-kanaal Ontdek kunst, cultuur en erfgoed in Dordrecht te vinden is.

In deze les zitten 14 slides, met interactieve quizzen en tekstslides. Het is een digitale les die docenten zelfstandig (dus zonder museumdocent) op school kunnen doen. De digitale les kan met of zonder museumbezoek worden uitgevoerd.

Lesduur is: 60 minuten (kan worden uitgebreid met optionele eindopdracht)

Prijs: gratis

Door categorie├źn uit te zetten, kan het voorkomen dat gerelateerde functionaliteiten binnen de website niet langer correct werken. Het is altijd mogelijk om op een later moment de voorkeuren aan te passen. Bekijk meer informatie.