Leer meer

Met een rondleiding door het museum

Vanwege de COVID-19 maatregelen, kunnen we, op de privé rondleidingen en de Inleiding Tholen na,  tot nader order geen reserveringen aannemen. Houd de website en social media in de gaten voor het laatste nieuws. 

Corona-proof:

 

Privé rondleiding ‘Samen zie je meer’

Wilt u meer halen uit uw museumbezoek? Met een privérondleiding wordt u meegenomen door het museum of tentoonstelling naar keuze. Met nog meer aandacht en verrassende kijktips bekijkt u samen de schilderijen en hoort u de achtergrondverhalen, waardoor u  gegarandeerd meer ziet en meer geniet! Op deze manier steunt u overigens ook onze freelance rondleiders die als zelfstandig cultureel ondernemer voor ons actief zijn. Meer informatie + reserveren. 

Inleiding Tholen

Nu het niet mogelijk is een rondleiding te boeken, bieden we u graag een alternatief. U kunt met uw gezelschap een inleiding in het auditorium boeken. Tijdens de inleiding krijgt u een gedegen voorbereiding op uw bezoek aan de Tholen- tentoonstelling. Onze deskundige rondleiders bekijken samen met u alvast de topstukken en vertellen u alles over het leven van de schilder Tholen, waarna u aansluitend zelfstandig de tentoonstelling kunt bezoeken.

Duur: 40 – 45 minuten
Kosten: € 75,- (groep max. 30 personen)

U kunt reserveren door een mail te sturen naar acm.schuurmans@dordrecht.nl 

Een rondleiding met het accent op een bepaald onderwerp of thema? Eerst kunst kijken en daarna heerlijk dineren bij Museumrestaurant Art & Dining? Of een compleet, creatief dagprogramma? In het Dordrechts Museum is het allemaal mogelijk!

Een standaard rondleiding duurt een uur. Wilt u wat langer de tijd nemen, dan is dat uiteraard geen enkel probleem. Speciale wensen met betrekking tot bijvoorbeeld een bepaald thema, kunnen bij reservering  worden aangeven. U kunt de onderstaande rondleidingen bij het Dordrechts Museum reserveren. Neem voor meer informatie vooral contact met ons op! Wij behandelen uw vraag tijdens kantooruren.

Tijdelijke tentoonstelling

Een rondleiding langs de highlights van de tijdelijke tentoonstelling.
Duur: 60 of 90 minuten

Hoogtepunten

Een rondleiding langs de verschillende hoogtepunten van het museum. U ziet op deze manier de hoogtepunten uit collectie van de 16e tot en met de 21e eeuw.
Duur: 60 of 90 minuten

Combinatie rondleiding

Een rondleiding die zowel langs een deel van de hoogtepunten uit de collectie als langs een tijdelijke tentoonstelling gaat.
Duur: 90 minuten

Get inspired!

Wat inspireert kunstenaars tot hun werk? En hoe kan kunst u inspireren? Tijdens deze interactieve rondleiding komt u te weten wat kunstenaars beweegt en gaat u ook zelf aan de slag met het thema inspiratie.
Duur: 60 of 90 minuten

Verwondering

Een rondleiding voor mensen met dementie en hun dierbaren. Tijdens een VERWONDERING-rondleiding bekijkt u in een kleine groep en onder begeleiding van een speciaal opgeleide museumdocent schilderijen uit onze collectie. Kijk voor meer informatie op de speciale VERWONDERING-pagina.

Op maat

Wanneer u vanuit een specifieke invalshoek een bezoek wilt brengen, helpen wij u bij een museumbezoek op maat. Neem voor meer informatie vooral contact met ons op! Wij behandelen uw vraag tijdens kantooruren.

Prijzen

Rondleiding 1 uur
dinsdag t/m vrijdag € 75,-
in het weekend of na 17:00 uur € 85,-

Rondleiding 1,5 uur
dinsdag t/m vrijdag € 112,50,-
in het weekend of na 17:00 uur € 127,50,-

Per rondleiding is er plaats voor maximaal vijftien deelnemers. Dit dient voor de veiligheid van de kunstwerken en het interactieve karakter van de rondleidingen.
Voor rondleidingen in een andere taal wordt € 15,00 extra in rekening gebracht.

Contact

Neemt u voor reserveringen en vragen contact op met onze medewerker planning & activiteiten via +31(0)78 7705217 (tijdens kantooruren) of acm.schuurmans@dordrecht.nl.

Sluit het Verborgen Museum