Leer meer

Met een rondleiding door het museum
Een rondleiding met het accent op een bepaald onderwerp of thema? Eerst kunst kijken en daarna heerlijk dineren bij Art&Dining? Of een compleet, creatief dagprogramma? In het Dordrechts Museum is het allemaal mogelijk!
Een standaard rondleiding duurt een uur. Wilt u wat langer de tijd nemen, dan is dat uiteraard geen enkel probleem. Speciale wensen met betrekking tot bijvoorbeeld een bepaald thema, kunnen bij reservering  worden aangeven. U kunt de onderstaande rondleidingen bij het Dordrechts Museum reserveren. Neem voor meer informatie vooral contact met ons op! Wij behandelen uw vraag tijdens kantooruren.

TIJDELIJKE TENTOONSTELLING

Een rondleiding langs de highlights van de tijdelijke tentoonstelling. Kan voor 1 of 1,5 uur gereserveerd worden.

HOOGTEPUNTEN

Rondleiding langs de verschillende hoogtepunten van het museum. U ziet op deze manier de hoogtepunten uit collectie van de 16e tot en met de 21e eeuw.

COMBINATIERONDLEIDING

Een rondleiding die zowel langs een deel van de hoogtepunten uit de collectie als langs een tijdelijke tentoonstelling gaat. Let wel, een uur is erg kort, wij adviseren bij deze combinatie 1,5 uur te reserveren.

GET INSPIRED!

Inspiratie, wat is dat eigenlijk? Tijdens deze interactieve rondleiding wordt u aan de hand van dit thema langs bijzondere werken uit onze collectie geleid.

VERWONDERING

Een rondleiding voor mensen met dementie. Tijdens een VERWONDERING-rondleiding bekijkt u in een kleine groep en onder begeleiding van een speciaal opgeleide museumdocent schilderijen uit onze collectie. Iedere derde vrijdag van de maand kunt u meedoen aan deze rondleiding. Kijk voor meer informatie op de speciale VERWONDERING-pagina.

OP MAAT

Wanneer u vanuit een specifieke invalshoek een bezoek wilt brengen, helpen wij u bij een museumbezoek op maat.

Prijzen

Rondleiding 1 uur
dinsdag t/m vrijdag € 75,-
in het weekend of na 17:00 uur € 85,-

Rondleiding 1,5 uur
dinsdag t/m vrijdag € 112,50,-
in het weekend of na 17:00 uur € 127,50,-

Per rondleiding is er plaats voor maximaal vijftien deelnemers. Dit dient voor de veiligheid van de kunstwerken en het interactieve karakter van de rondleidingen.
Voor rondleidingen in een andere taal wordt € 15,00 extra in rekening gebracht.

CONTACT

+31(0)78 7705217 (tijdens kantooruren)
acm.schuurmans@dordrecht.nl 

BEZOEKADRES

Museumstraat 40
3311 XP Dordrecht

POSTADRES

Museumstraat 32
3311 XP Dordrecht

Sluit het Verborgen Museum