Leer meer

Met een rondleiding door het museum
Een rondleiding met het accent op een bepaald onderwerp of thema? Eerst kunst kijken en daarna heerlijk dineren bij Art&Dining? Of een compleet, creatief dagprogramma? In het Dordrechts Museum is het allemaal mogelijk!
Een standaard rondleiding duurt een uur. Wilt u wat langer de tijd nemen, dan is dat uiteraard geen enkel probleem. Speciale wensen met betrekking tot bijvoorbeeld een bepaald thema, kunnen bij reservering  worden aangeven. U kunt de onderstaande rondleidingen bij het Dordrechts Museum reserveren. Neem voor meer informatie vooral contact met ons op!

MULTIMEDIATOUR

De jongeren van Take pART zetten u in een multimediatour op een ludieke en kunstzinnige wijze aan om na te denken, te kijken en te praten over kunst. Zo ontdekt u uw eigen klik met de kunst. Deze multimediatour is gratis verkrijgbaar in het Dordrechts Museum.

HOOGTEPUNTEN

Rondleiding langs de verschillende hoogtepunten van het museum. U ziet op deze manier de hoogtepunten uit collectie van de 17e tot en met de 21e eeuw.

COMBINATIERONDLEIDING

Een rondleiding die zowel langs een deel van de hoogtepunten uit de collectie als langs een tijdelijke tentoonstelling gaat. Let wel, een uur is erg kort, wij adviseren bij deze combinatie 1,5 uur te reserveren.

GET INSPIRED!

Inspiratie, wat is dat eigenlijk? Tijdens deze interactieve rondleiding wordt u aan de hand van dit thema langs bijzondere werken uit onze collectie geleid.

OP MAAT

Wanneer u vanuit een specifieke invalshoek een bezoek wilt brengen, helpen wij u bij een museumbezoek op maat.

Sluit het Verborgen Museum