Leer meer

Met een rondleiding door het museum
Een rondleiding met het accent op een bepaald onderwerp of thema? Eerst kunst kijken en daarna heerlijk dineren bij Art&Dining? Of een compleet, creatief dagprogramma? In het Dordrechts Museum is het allemaal mogelijk!

Monet - 1886 - Port-Coton le Lion - Bert Kreuk Collectie

Jongkind introductie met presentatie

Bij ‘Jongkind & vrienden’ is voor groepen een speciale introductie d.m.v. een presentatie te boeken. We bieden hiervoor twee opties:

  • €150 excl. toegang + zaalhuur €175 (max 100 personen)  – duur 60 min.
  • €150 excl toegang + koffie/thee/gebak arrangement of een luncharrangement (min 20 –max 100 personen)  – duur presentatie 60 min.

Neem voor meer informatie en reserveren contact met ons op!

Een standaard rondleiding duurt een uur. Wilt u wat langer de tijd nemen, dan is dat uiteraard geen enkel probleem. Speciale wensen met betrekking tot bijvoorbeeld een bepaald thema, kunnen bij reservering  worden aangeven. U kunt de onderstaande rondleidingen bij het Dordrechts Museum reserveren. Neem voor meer informatie vooral contact met ons op!

TIJDELIJKE TENTOONSTELLING

Een rondleiding langs de highlights van de tijdelijke tentoonstelling. Kan voor 1 of 1,5 uur gereserveerd worden.

HOOGTEPUNTEN

Rondleiding langs de verschillende hoogtepunten van het museum. U ziet op deze manier de hoogtepunten uit collectie van de 17e tot en met de 21e eeuw.

COMBINATIERONDLEIDING

Een rondleiding die zowel langs een deel van de hoogtepunten uit de collectie als langs een tijdelijke tentoonstelling gaat. Let wel, een uur is erg kort, wij adviseren bij deze combinatie 1,5 uur te reserveren.

GET INSPIRED!

Inspiratie, wat is dat eigenlijk? Tijdens deze interactieve rondleiding wordt u aan de hand van dit thema langs bijzondere werken uit onze collectie geleid.

OP MAAT

Wanneer u vanuit een specifieke invalshoek een bezoek wilt brengen, helpen wij u bij een museumbezoek op maat.

Prijzen

Rondleiding 1 uur
dinsdag t/m vrijdag € 70,-
in het weekend of na 17:00 uur € 80,-

Rondleiding 1,5 uur
dinsdag t/m vrijdag € 105,-
in het weekend of na 17:00 uur € 120,-

 

Jongkind & vrienden

Bij de Jongkind tentoonstelling is een rondleiding op maat te boeken, waarbij u veel achtergrondinformatie over de schilder, zijn vrienden en de werken te horen krijgt. Ook is er een speciale multimediatour waarmee u zelf door de tentoonstelling loopt (€2,50). Tevens is er een documentaire gemaakt die te zien is in de tentoonstelling. Wanneer u nog tijd over heeft kunt u de gratis stadswandeling afhalen waarmee u in Dordrecht ziet wat Jongkind zag.

Multimediatour 'Op reis met Jongkind in de 19de eeuw'. Verken de wereld van Jongkind met de multimediatour. Reis door de 19de eeuw en leer onderweg Jongkind en zijn vrienden kennen.

Speciaal voor de tentoonstelling is er een documentaire gemaakt over Jongkind, die laat zien waar hij woonde en werkte, wie zijn vrienden waren en hoe de Franse en Nederlandse kunstwereld eruit zag in zijn tijd. De film is opgenomen in Parijs, de Normandische kust, Den Haag en Dordrecht.

Sluit het Verborgen Museum