Leer meer

Met een rondleiding door het museum
Een rondleiding met het accent op een bepaald onderwerp of thema? Eerst kunst kijken en daarna heerlijk dineren bij Art&Dining? Of een compleet, creatief dagprogramma? In het Dordrechts Museum is het allemaal mogelijk!
Een standaard rondleiding duurt een uur. Wilt u wat langer de tijd nemen, dan is dat uiteraard geen enkel probleem. Speciale wensen met betrekking tot bijvoorbeeld een bepaald thema, kunnen bij reservering  worden aangeven. U kunt de onderstaande rondleidingen bij het Dordrechts Museum reserveren. Neem voor meer informatie vooral contact met ons op!

TIJDELIJKE TENTOONSTELLING

Een rondleiding langs de highlights van de tijdelijke tentoonstelling. Kan voor 1 of 1,5 uur gereserveerd worden.

HOOGTEPUNTEN

Rondleiding langs de verschillende hoogtepunten van het museum. U ziet op deze manier de hoogtepunten uit collectie van de 17e tot en met de 21e eeuw.

COMBINATIERONDLEIDING

Een rondleiding die zowel langs een deel van de hoogtepunten uit de collectie als langs een tijdelijke tentoonstelling gaat. Let wel, een uur is erg kort, wij adviseren bij deze combinatie 1,5 uur te reserveren.

GET INSPIRED!

Inspiratie, wat is dat eigenlijk? Tijdens deze interactieve rondleiding wordt u aan de hand van dit thema langs bijzondere werken uit onze collectie geleid.

OP MAAT

Wanneer u vanuit een specifieke invalshoek een bezoek wilt brengen, helpen wij u bij een museumbezoek op maat.

Prijzen

Rondleiding 1 uur
dinsdag t/m vrijdag € 70,-
in het weekend of na 17:00 uur € 80,-

Rondleiding 1,5 uur
dinsdag t/m vrijdag € 105,-
in het weekend of na 17:00 uur € 120,-

 

MULTIMEDIATOUR

Door Take pART – Musea worden door jongeren vaak gezien als statige plekken waar niks kan of mag. Hardop praten of lachen in een museum, kan dat wel? En als je geen kenner bent, mag je dan wel over kunst praten? De jongeren van Take pART doorbreken die taboes met hun nieuwste project in het Dordrechts Museum: Klikken met Kunst. Daarin geven ze een verfrissende en vooral heel persoonlijke kijk op kunst. Hun experimenten hebben we gevangen in een nieuwe multimediatour waarbij ze tips geven en je zelf kunt gaan ontdekken wat jouw eigen klik is!

Doe het zelf tour – ook mogelijk onder begeleiding van een museumdocent
Lees meer over het project op de website van Take pART.

Klikken met kunst - Take pART
Sluit het Verborgen Museum