Vanaf 25 september worden voor doorstroomlocaties, zoals musea, alle toegangsbeperkende maatregelen opgeheven. Voor al onze locaties (het Dordrechts Museum, Huis Van Gijn, Het Hof van Nederland en het Regionaal Archief Dordrecht) geldt dat de 1,5 meter afstand dan niet langer verplicht is; ook worden er in musea en in het archief geen coronatoegangsbewijzen gevraagd. Een mondkapje dragen hoeft niet, maar mag natuurlijk wel. Het reserveren van een e-ticket met tijdsslot is tot en met 2 oktober* niet verplicht, een toegangsbewijs kan online of aan de kassa aangeschaft worden. Na precies anderhalf jaar is het fantastisch om bezoekers vanaf 25 september weer op een 'normale', pre-corona wijze te kunnen ontvangen.

Door categorie├źn uit te zetten, kan het voorkomen dat gerelateerde functionaliteiten binnen de website niet langer correct werken. Het is altijd mogelijk om op een later moment de voorkeuren aan te passen. Bekijk meer informatie.