Activiteiten

voor leden van de Bedrijfsvrienden Dordrechts Museum

Activiteiten

  • 7 januari Nieuwjaarsborrel
  • 11 april Verzamelbeleid Dordrechts Museum
  • 14 Juni feestavond rond opening tentoonstelling 25 jaar BDM
  • 12 september BBQ
  • 20 november Bedrijfsvriendendiner voor Cuyp- en Scheffervrienden

Lidmaatschappen

De Bedrijfsvrienden Dordrechts Museum kennen vier lidmaatschappen. Zo zijn er de Cuyp-vrienden, de Scheffer-vrienden, de Van Strij-vrienden en Art2B. Elk lidmaatschap heeft zijn eigen tegenprestaties.

De activiteiten per lidmaatschap zijn voor een deel gelijk. Zo worden bijvoorbeeld alle vrienden uitgenodigd voor de previews van nieuwe tentoonstellingen, wordt er een gezellige barbecue voor u en uw partner georganiseerd en genieten wij van een gezellige vriendenborrel. Als Bedrijfsvriend van het Dordrechts Museum kunt u zich ook aanmelden voor alle activiteiten georganiseerd door de Vereniging Dordrechts Museum. Denk hierbij aan excursies naar Kröller Möller, Sint Petersburg, en bijvoorbeeld de Tefaf.

Daarnaast organiseren de Bedrijfsvrienden bijzondere ontmoetingen waar verbindingen worden gelegd tussen kunst en ondernemen. (Professionele) kunstenaars denken net een stapje verder, ze kijken met een andere blik en kunnen hun idee ook nog in een goede vorm gieten. Daarom is het zo interessant om kunstenaars en ondernemers bij elkaar te brengen; creativiteit stimuleren, van elkaar leren, met elkaar leren en innoveren.

Sluit het Verborgen Museum