Leer meer met een audiotour

Op reis met Jongkind in de 19de eeuw

Verken de wereld van Jongkind met de multimediatour. Reis door de 19de eeuw en leer onderweg Jongkind en zijn vrienden kennen.

Take pART – Klikken met Kunst tour

Take pART is het talentontwikkelingsprogramma van het Dordrechts Museum voor jongeren tussen 14 en 18 jaar. De jongeren van Take pART zoeken naar manieren om kunst vanuit een andere invalshoek te benaderen. Hun nieuwste project in het Dordrechts Museum heet Klikken met Kunst. Een verfrissende en vooral persoonlijke kijk op kunst. De Klikken met Kunst-tour nodigt bezoekers uit om op een ludieke en kunstzinnige wijze na te denken en te praten over verschillende thema’s.
Het aanwakkeren van een dialoog met elkaar of met de kunst zelf is het doel.
Een eerste persoonlijke klik was hun uitgangspunt. Vervolgens hebben ze samen met beeldende kunstenaars, fotografen, geluidskunstenaars en andere experts gewerkt aan hun ‘experimentele reactie’ op het werk. Woord, beeld, geluid, muziek, spel en verhaal komen samen. Uitkomsten waren bijvoorbeeld een nieuwe installatie, een soundscape, een fotoserie en zelfs een nieuwe thee. Laat je verrassen en beleef de collectie op een geheel andere manier. Voor iedereen die eens aan andere kijk op kunst wil beleven.
Zie ook www.take-part voor meer info over het project
Deze tour is gratis 
Sluit het Verborgen Museum