Samen zie je meer

Wilt u meer halen uit uw museumbezoek? Met een privérondleiding wordt u meegenomen door het museum of tentoonstelling naar keuze. Met nog meer aandacht en verrassende kijktips bekijkt u samen de schilderijen en hoort u de achtergrondverhalen, waardoor u  gegarandeerd meer ziet en meer geniet!

Op deze manier steunt u overigens ook onze freelance rondleiders die als zelfstandig cultureel ondernemer voor ons actief zijn.

Meer informatie

– Voor de privérondleiding geldt een maximum van 4 personen: u kunt alleen deelnemen of met twee personen of één huishouden van max. vier personen of met twee huishoudens van elk maximaal twee personen
– Er is een speciale familierondleiding voor gezinnen met kinderen.
– U kunt kiezen uit een rondleiding door de vaste collectie, de tentoonstelling Slow Fashion of de tentoonstelling over Willem Bastiaan Tholen.
– U betaalt €40 voor een rondleiding van 60 minuten (normale prijs voor groepsrondleiding is €75), dit bedrag gaat in zijn geheel naar de rondleider.

Reserveren

Reserveer nu een privérondleiding door een mail te sturen (liefst een week van tevoren) naar onze activiteitenplanner Nancy Schuurmans via acm.schuurmans@dordrecht.nl.
Geef hierbij aan welke dag, tijdstip en tentoonstelling uw voorkeur heeft en of het een familierondleiding of een rondleiding voor volwassenen betreft.

 

Foto: Pamela van Gelderen

 

Sluit het Verborgen Museum