REMAKE Studio

In Slow Fashion ontdek je dat kleding vroeger vaak versteld en vermaakt werd. In een speciaal ingerichte Remake Studio in het Dordrechts museum zie je hoe, o.a. door Wereldwijven ateliers, ter plekke kleding wordt bewerkt. Tijdens de speciale workshops leer je hoe je een beschadigd kledingstuk op decoratieve wijze kunt herstellen.

 

  • Type Workshop
  • Datum 15 maart 2020
    22 maart 2020
    4 april 2020
  • Tijd 12:00 - 16:00 uur
  • Prijs Gratis excl. museumentree*

* De activiteit zelf is gratis. Volwassenen betalen de reguliere entreeprijs voor het museum. Museumkaarthouders en kinderen t/m 18 jaar hebben gratis museumentree. U hoeft zich hier niet voor aan te melden.

Over Wereldwijven ateliers

Ruim 85 vrouwen met wortels in alle hoeken van de wereld worden bij Wereldwijven ateliers verbonden door naald en draad. Wereldwijven is een non-profit organisatie. Een sociale onderneming met leerwerkmogelijkheden, waar maatschappelijke betrokkenheid verweven is met ruime ervaring op het gebied van modern design. Met mooie materialen worden tijdloze producten ontworpen. Het atelier maakt een eigen collectie en werkt in opdracht van anderen. Sociaal ondernemerschap, schoonheid en ambacht gaan hand in hand met individuele ontplooiing en versterking van eigen kracht.

Sluit het Verborgen Museum