REMAKE Studio

In navolging van de aangekondigde maatregelen van de overheid zijn onze musea tot nader order gesloten. Houd onze websites in de gaten voor actuele informatie. Meer over de genomen maatregelen vindt u op de site van de rijksoverheid. De Remake studio van 15 en 22 maart komen hierdoor te vervallen.

In Slow Fashion ontdek je dat kleding vroeger vaak versteld en vermaakt werd. In een speciaal ingerichte Remake Studio in het Dordrechts museum zie je hoe, o.a. door Wereldwijven ateliers, ter plekke kleding wordt bewerkt. Tijdens de speciale workshops leer je hoe je een beschadigd kledingstuk op decoratieve wijze kunt herstellen.

 

  • Type Workshop
  • Prijs Gratis excl. museumentree*

* De activiteit zelf is gratis. Volwassenen betalen de reguliere entreeprijs voor het museum. Museumkaarthouders en kinderen t/m 18 jaar hebben gratis museumentree. U hoeft zich hier niet voor aan te melden.

Over Wereldwijven ateliers

Ruim 85 vrouwen met wortels in alle hoeken van de wereld worden bij Wereldwijven ateliers verbonden door naald en draad. Wereldwijven is een non-profit organisatie. Een sociale onderneming met leerwerkmogelijkheden, waar maatschappelijke betrokkenheid verweven is met ruime ervaring op het gebied van modern design. Met mooie materialen worden tijdloze producten ontworpen. Het atelier maakt een eigen collectie en werkt in opdracht van anderen. Sociaal ondernemerschap, schoonheid en ambacht gaan hand in hand met individuele ontplooiing en versterking van eigen kracht.

Sluit het Verborgen Museum