In de museumtuin

  • Type Evenement
  • Datum 20 september 2020 t/m 27 september 2020
  • Tijd Divers
  • Prijs zie www.indemuseumtuin.nl

Koop uw kaartje online

Dordrecht krijgt toch een festival deze nazomer. De hele maand september zijn er optredens in de tuin van het Dordrechts Museum met elke donderdag, vrijdag en zaterdag een programma. Racoon, Danny Vera, Snelle, Nielson en vele anderen treden op In de Museumtuin. De organisatie is in handen van Bibelot, BOD Events, Dordrechts Museum en Kunstmin.

Programma

Het hele programma is te vinden op www.indemuseumtuin.nl, waar de kaartverkoop vanaf  donderdag 20 augustus ook start. De première is op 3 september met Douwe Bob. Achtereenvolgens treden op: Scotch, Racoon, Douwe Bob, Martijn Fischer, Danny Vera, OG3NE, Guido Weijers, Spinvis en Snelle. Nielson sluit In de Museumtuin af op 26 september.  Op donderdag en vrijdag openen de deuren om 17:00 uur. Op zaterdag zijn er twee shows om 12:00 en 17:30 uur.

Tickets

De kaartverkoop start vanaf 20 augustus op www.indemuseumtuin.nl.

Terras

Onder de majestueuze platanen In de Museumtuin biedt een terras plek aan 240 gasten met perfect uitzicht op het podium. Een unieke ervaring en uiteraard conform de RIVM richtlijnen. Je bestelt hier je tafel voor 2 of 4 personen. Kijk hier voor info en reserveren.

Sluit het Verborgen Museum