Dordtse Cultuurnacht

Tijdens de tweede editie van de Dordtse Cultuurnacht trakteren de verschillende Dordtse podia voor kunst en cultuur je op een avond en nacht vol gratis cultureel vermaak. Zo blazen wij een deel van de vaste collectie op, kun je zowel dansen op een old skool schoolfeest in het Onderwijsmuseum als tijdens ’s wereld allereerste Aqua Rave in het hart van het Energiehuis, en stuit je op de gekste plekken op muziek, theater, acts en tentoonstellingen.

  • Type Evenement
  • Prijs Gratis

Oog voor detail-tour

kunst kijken, maken en beleven

Betreed via de Artwalk het Dordrechts Museum en zoom in op de details. Bijzaken worden hoofdzaken tijdens deze nacht. Kies je favoriete detail en neem het mee naar huis. Neem een uniek kijkje in het restauratieatelier. Laat je verrassen op detailtour. Of schuif aan voor een pop-up college over kunstzinnige kleinigheden. Ook maak je kennis met Take pART. Op geheel eigen wijze geven deze jongeren hun kijk op wat zij zien in de schilderijen. Het hele programma vind je op www.waarwasjenou.nl.

Van weemoed en verlangen

Bij de OOG VOOR DETAIL TOURS tijdens de Dordtse Cultuurnacht, wordt ingezoomd op een schilderij naar keuze. Wat zie je? Wat doet het kijken met je? De muzikanten van Hollands Diep reageren in klank op wat ze ervaren als ze hun ogen de kost geven…
Sluit het Verborgen Museum