Avontuur in de Biesbosch

Vogels spotten doe je in het Dordrechts Museum, maar natuurlijk ook in de Hollandse Biesbosch! Het Biesboschcentrum Dordrecht biedt tijdens de tentoonstelling diverse avontuurlijke vaartochten aan. Combineer uw bezoek aan Een Koninklijk Paradijs met avontuur in de natuur.

Familie Vogeltocht

Vaar tijdens de Familie Vogeltocht met de open fluisterboot door de Biesbosch en ga op zoek naar de meest voorkomende vogels. Deze herken je met behulp van de ‘Biesbosch Vogelwaaier’. Daarnaast vertelt de gids hoe je vogels aan hun gezang kunt herkennen. Probeer zoveel mogelijk vogels te spotten! Bij de Mariapolder is er een vogelkijkhut, waar je even van boord gaat en een kijkje kunt nemen. Neem je verrekijker mee!

De tocht duurt anderhalf uur. Aan boord krijgt u een beker warme chocolademelk met een Beverkoek.

Reserveren

23 februari 2017 t/m 17 september 2017
€ 11,20 volwassenen, € 8,40 kinderen 4 t/m 16 jaar
Diverse afvaartijden

Deze activiteit is een samenwerking tussen Biesboschcentrum Dordrecht en het Dordrechts Museum. Reserveren doet u dan ook via de website van het Biesboschcentrum.

Vroege Kanotocht

De Biesbosch ontwaakt! Een bijzondere ervaring op het water voor de echte natuurliefhebber. Bij zonsopgang klinkt in het wilgenvloedbos een orkest van zangvogels. Er is nog niemand anders op het water dan het kleine groepje kanoërs en enkele eenden.

De tocht duurt 2,5 uur en na afloop is er koffie, thee of frisdrank met een Beverkoek.

Reserveren

8 april 2017 t/m 2 september 2017
€ 15,40 volwassenen, € 11,60 kinderen 4 t/m 16 jaar
Diverse afvaartijden

De vroege kanotocht is een samenwerking tussen Biesboschcentrum en het Dordrechts Museum.
Reserveren doet u dan ook via de website van Biesboschcentrum Dordrecht.

Sluit het Verborgen Museum