VOLWASSENEN 

Een creatief dagje uit

Een rondleiding met het accent op een bepaald onderwerp of thema? Eerst kunst kijken en daarna heerlijk dineren bij Art&Dining? Of een compleet creatief dagprogramma? In het Dordrechts Museum is het allemaal mogelijk. Neem voor meer informatie vooral contact met ons op via rondleidingen@dordrechtsmuseum.nl!

Rondleidingen
Een standaard rondleiding duurt een uur (60 min.) Mocht u langer willen dan is dat geen enkel probleem, dan kunt u dat aangeven bij het boeken. Mocht u speciale wensen hebben dan kunt u ook deze aangeven bij het boeken. U kunt de onderstaande rondleidingen boeken in het Dordrechts Museum (minimaal 2 weken van tevoren).

  • Hoogtepunten: rondleiding langs de verschillende hoogtepunten van het museum. U ziet op deze manier de hoogtepunten uit collectie van de 17e eeuw tot en met de 21e eeuw. U kunt ook bij het boeken aangeven als u de nadruk op een bepaald thema of onderwerp wil leggen tijdens deze rondleiding.
  • Tijdelijke tentoonstelling: een rondleiding door de tijdelijke tentoonstelling.
  • Combinatie rondleiding: half rondleiding hoogtepunten en half rondleiding tijdelijke tentoonstelling. Let wel, een half uur is hiervoor erg kort, wij adviseren bij deze combinatie om een rondleiding van 1,5 uur te boeken.
  • Get inspired! rondleiding: Het thema inspiratie staat tijdens deze rondleiding voorop, maar wat is dat eigenlijk inspiratie? Vrijwel iedere kunstenaar heeft wel een ‘artistieke ouder’, dat wil zeggen een voorbeeld of inspiratiebron. Tijdens deze interactieve rondleiding, waarbij u zelf actief moet deelnemen, ga aan de hand van dit thema door het museum.

Kosten:*
Rondleiding di t/m vrij 60 min. = € 65 excl. toegang
Rondleiding di t/m vrij 90 min. = €95 excl. toegang
Rondleiding weekend 60 min. = €75 excl. toegang
Rondleiding weekend 90 min. = €110 excl. Toegang
Toeslag vreemde taal = € 15
Rondleiding buiten openingstijden op aanvraag
* groepen van max. 15 personen

Groepen van max. 15 personen
Wij hanteren voor rondleidingen een maximum van 15 personen per groep. Mocht u met een grotere groep zijn dan splitsen wij de groep in meerdere groepen. Dit doen wij omdat de rondleiding interactief moet blijven en met kleinere groepen kan iedereen de rondleider blijven volgen.

NB: Reserveren: minimaal 2 weken van tevoren. Rondleidingen en / of workshops kunnen tot 24 uur voor aanvang worden geannuleerd, anders is het volledige bedrag verschuldigd

Reserveer

Voor boekingen (minimaal 2 weken van tevoren) kunt u terecht bij voorkeur mailen naar rondleidingen@dordrechtsmuseum.nl. Bellen kan maandag t/m vrijdag tussen 10:00 en 15:00 uur met het telefoonnumer 078 770 5205.