Springer schenkt twee mediazuilen aan het Dordrechts Museum

De Stichting Vrienden van de Dordtse Musea zet zich via sponsoring in voor het Dordrechts Museum en voor Huis Van Gijn. De stichting beheert een fonds om voor het museum kunst aan te kopen. Hun bijdrage is structureel. Maar ook incidenteel wordt het Dordrechts Museum gesteund door het bedrijfsleven. De schenking van Springer is hier een prachtig voorbeeld van.

Springer
Springer is een van de grootste academische uitgevers ter wereld. Op het gebied van elektronische, wetenschappelijke boeken is zij de absolute marktleider.
In Dordrecht werken zo’n 220 mensen voor Springer, in het pand gevestigd aan de Van Godewijckstraat 30. Wereldwijd heeft Springer meer dan 5,500 medewerkers verspreid over 20 landen.

Waarom Springer het museum steunt
Peter Hendriks, President STM Publishing, Directeur Springer Dordrecht:
“Springer sponsort sporadisch locale activiteiten die ons aanspreken. Het Dordrechts Museum staat voor kwaliteit, een hoog ambitieniveau, allemaal met aanstekelijk enthousiasme gebracht. Springer herkent zich in jullie ambities. Bovendien is het Dordrecht Museum prachtig verbouwd, met als resultaat een locatie waar sponsoren zich niet alleen graag mee willen associëren, maar ook terecht kunnen met relaties voor een rondleiding, diner of vergadering.”

Regionale betrokkenheid is voor Springer uitgangspunt nummer 1. De uitgever opereert wereldwijd met vestigingen in vele landen. In de omgeving van onze vestigingen leveren zij graag een maatschappelijke bijdrage.

Het Dordrechts Museum bedankt Springer voor haar sympathieke bijdrage; de mediazuilen zijn bijzonder welkom en geplaatst in de nieuwe vleugel waar alle grote tentoonstellingen plaatsvinden.

doe mee!

Geef je mening op Mijn Dordrechts Museum. Selecteer je favoriete werken en kunstenaars. En stel je vragen aan andere bezoekers.

er zijn nog geen vragen gesteld

Er zijn nog geen

vragen gesteld

nog geen mening van anderen

wat vind jij van dit nieuwsbericht?