Prijsuitreiking' Op de kiek met Ary'

Op woensdag 27 juni om 19.15 uur worden in het auditorium van het Dordrechts Museum de winnaars bekendgemaakt van de actie ‘Op de kiek met Ary’.

‘Op de kiek met Ary’ is een van de activiteiten die in mei plaatsvonden om te vieren dat de beroemde Dordtse schilder Ary Scheffer 150 jaar op zijn sokkel op het Scheffersplein staat. In diverse Dordtse etalages waren levensechte afbeeldingen van Ary Scheffer te ontdekken.

Bezoekers werden uitgedaagd om zo origineel mogelijk met Ary op de foto te gaan. De makers van de vijf meest verrassende foto’s worden op 27 juni in de spotlights geplaatst en krijgen een mooie prijs uitgereikt door de Vereniging Dordrechts Museum.

In totaal zijn ruim 150 foto’s ingezonden. Alle inzendingen zijn op 27 juni van 11 tot 19 uur doorlopend te zien in het auditorium van het Dordrechts Museum. Iedereen is van harte welkom om de fotoshow te komen bekijken.

doe mee!

Geef je mening op Mijn Dordrechts Museum. Selecteer je favoriete werken en kunstenaars. En stel je vragen aan andere bezoekers.

er zijn nog geen vragen gesteld

Er zijn nog geen

vragen gesteld

nog geen mening van anderen

wat vind jij van dit nieuwsbericht?