Georgië in beeld met Pirosmani en high tea

Zondag 17 juni staat het Dordrechts Museum geheel in het teken van Georgië met een speciale rondleiding door de tentoonstelling 'Op zoek naar Pirosmani' en een high tea Georgian Style.

Om 14.30 uur start de rondleiding door de tentoonstelling ‘Op zoek naar Pirosmani’. Deelnemers hoeven zich vooraf niet aan te melden; wie om 14.30 uur bij de hoofdingang staat, kan gewoon mee. De rondleiding is gratis, de toegang voor het museum moet uiteraard wel betaald worden.

Vanaf 15 uur is er een High Tea Georgian Style. Georgië is beroemd om zijn gastvrijheid, wijn èn thee. Aan het Georgische tafelen en een proeverij van wijn wordt aandacht geschonken tijdens het Georgisch cultureel weekend van 30 augustus t/m 2 september aanstaande. Komende zondag kunnen bezoekers al kennismaken met een High Tea Georgian Style. Restaurant Art & Dining zorgt voor een omlijsting met bijzondere Georgische hapjes.
Bezoekers moeten uiterlijk donderdag 14 juni een plaats reserveren bij info@art-dining.nl of 078 6329100

doe mee!

Geef je mening op Mijn Dordrechts Museum. Selecteer je favoriete werken en kunstenaars. En stel je vragen aan andere bezoekers.

er zijn nog geen vragen gesteld

Er zijn nog geen

vragen gesteld

nog geen mening van anderen

wat vind jij van dit nieuwsbericht?

Gerelateerd

tentoonstelling