Eerste Museumavond 2012

Op vrijdag 27 januari opent het Dordrechts Museum voor het eerst in 2012 in de avonduren de deuren voor het publiek. Deze Museumavond staat dit keer in het teken van inspiratie.

De creatieve Dordtse woordkunstenaar Elten Kiene verzorgt deze avond een muzikale rondleiding waarin dit thema centraal staat. Daarnaast geven ook medewerkers van het museum een rondleiding langs de vele schilderijen die deel uitmaken van de prachtige collectie.

Restaurant Art & Dining laat de bezoeker genieten van diverse arrangementen. Zo kan tijdens de High Wine onder het genot van een wijntje naar live muziek worden geluisterd. Tussen 17:00 en 18:00 uur heeft het restaurant een Happy Hour. Ieder tweede drankje is tijdens dit uur gratis. Ook wordt er een speciaal Museumavond diner aangeboden voor €29,50 p.p. Het restaurant is deze avond geopend tot 23.00 uur.

De Museumavond is van 17– 22 uur gratis te bezoeken.

doe mee!

Geef je mening op Mijn Dordrechts Museum. Selecteer je favoriete werken en kunstenaars. En stel je vragen aan andere bezoekers.

er zijn nog geen vragen gesteld

Er zijn nog geen

vragen gesteld

nog geen mening van anderen

wat vind jij van dit nieuwsbericht?